04 04 Roba Costa IvoriwLa Policia Municipal del Vendrell ha oficialitzat la donació d’un miler de peces de roba en desús dels agents dels cos a la policia de Costa d’Ivori (Àfrica Occidental). Enguany, la Policia local del Vendrell ha estrenat nou uniforme, que incorpora una modernització de la imatge corporativa del cos i ha volgut reaprofitar les peces de roba que encara estaven en bon estat, alhora que feia un gest solidari.

Ahir, a la Comissaria de la Policia local, es va fer oficial la donació del material amb la presència del cònsol general de Costa d’Ivori a Tarragona, Ralph von Laufenberg. Aquest es va mostrar molt agraït al gest de la Policia Municipal del Vendrell, tot explicant que aquest material és molt necessari “per a un país emergent i que vol potenciar l’activitat comercial i turística. Sens dubte, disposar d’una policia degudament uniformada i equipada ens ajudarà molt”.

El miler de peces (jaquetes, samarretes, pantalons, petos reflectants, etc) seran enviats a diverses comissaries de poblacions de l’interior del país africà.

L’Inspector en cap de la Policia local, Jordi Altarriba, ha volgut agrair la gran col·laboració de tots els agents del cos a l'hora de recollir els equipaments en el marc d’aquesta campanya solidària i de preparar-los per a l’enviament a Costa d’Ivori.



©2019 Ajuntament del Vendrell