03 01 rp open btt tour webEl proper diumenge 5 de març, a les 9 h, començarà una nova aventura de l’Open BTT Tour El Vendrell. L’escenari d’inici serà la zona de les instal·lacions esportives de l’avinguda del Camp d’Esports i es preveu que hi participin unes 500 persones.

Aquest any es faran tres circuits de diferents dificultats: un de 23 quilòmetres, de nivell baix i a l’abast de tothom; un de 42 quilòmetres, de nivell alt, i un de 61 quilòmetres, de nivell molt alt. A l’arribada, tots els participants rebran obsequis i gaudiran d’una botifarrada per recuperar les forces.


La regidora de Turisme, Eva M. Serramià, ha valorat molt positivament l’organització d’aquest gran esdeveniment esportiu al Vendrell per la relació entre el ciclisme i el turisme: “els participants vénen acompanyats per familiars i amics per passar una bona jornada en un municipi i una comarca, el Baix Penedès, que ofereixen moltes possibilitats per fer BTT i, per tant, poden programar futures estades de cap de setmana o de vacances”.


El regidor d’Esports, Ferran Trillas, ha posat de relleu que “es tracta d’un esdeveniment esportiu consolidat i que serà un bon dia per a moltes persones que vulguin iniciar-se en el BTT i perquè els més experimentats descobreixin nous camins i corriols del nostre territori”.


Jordi Calsina, responsable d’Open Natura, agreix el suport de l’Ajuntament del Vendrell, per mantenir la confiança i ser un any més el punt d’inici de l’Open BTT Tour, i la col·laboració del club Runnbikes Team, per la preparació dels circuits que “després de molts anys, han aconseguit trobar nous recorreguts que segurament tornaran a estar molt ben valorats pels participants”.


Per part de Runnbikes Team, Joan Pascual, ha destacat que “en l’actual edició, s’ha pogut comptar amb més gent per treballar el tema dels recorreguts perquè s’ha tingut l’ajut d’altres clubs ciclistes del municipi i la comarca”.

 

Més informació i inscripcions:

http://www.clubbtt-opennatura.com/circuit-open-btt-tour-2017/el-vendrell-5-mar%C3%A7/



©2019 Ajuntament del Vendrell