09 02 Música a la Vila 2 Imatge de Víctor Merencio webEl passat dimecres 31 d’agost es va tancar la 28a edició del Festival de música tradicional Música a la Vila del Vendrell amb la actuació de Roba Estesa, guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània 2015, i que van presentar en directe el seu nou treball Descalces.

En el cartell d’aquesta 28a edició han acompanyat al grup femení Roba Estesa els The New Catalan Ensemble, formació encapçalada pel multinstrumentista Manu Sabaté i que va presentar el seu darrer treball Ruralisme il·lustrat; el grup Saurí, amb el seu viatge sonor abordant temes que ens commouen com a éssers humans; la Cobla Catalana dels Sons Essencials, un dels projectes més versàtils d’en Marcel Casellas i que va presentar el seu tercer treball L’aloja, i el grup d’havaneres cantat íntegrament en femení Les Anxovetes. A més, tal i com es porta fent en les últimes edicions, hi va haver l’espectacle familiar Quina colla! a càrrec d’Enric Rovira.

Any rere any es constata la consolidació de Música a la Vila com un dels grans festivals de música tradicional de Catalunya, omplint la plaça del Tívoli del Vendrell totes les nits dels dimecres d’agost, amb una molt bona acollida i acceptació, i que enguany ha superat amb escreix els 2.500 espectadors.

 

Foto:

Víctor Merencio Nin



©2019 Ajuntament del Vendrell