08 23 reunió tarragona2017 webL’organització de Tarragona 2017 ha visitat el Vendrell, seu de l’handbol femení, per fer repàs d’aspectes operatius de la competició i la instal·lació.

L’organització dels Jocs Mediterranis continua programant reunions periòdiques amb els diferents municipis seu. Els responsables de Tarragona 2017 han mantingut una reunió de treball amb l’Ajuntament del Vendrell per fer un seguiment del projecte de reforma i ampliació del Pavelló Esportiu del Club d’Esports Vendrell que es licitarà properament.

En aquesta trobada hi han format part el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor; acompanyat pel director de Serveis Corporatius dels Jocs, Vicente Javaloyes i el director d’Esports i Infraestructures, Ramon Cuadrat; així com l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el regidor d’Esports, Ferran Trillas, i el regidor d’Urbanisme, Josep Mercadé.

Durant la trobada s’ha fet un repàs de temes operatius vinculats a l’organització dels Jocs, com assumptes relatius al protocol, mobilitat, senyalística, programa cultural i captació de voluntaris, entre d'altres. El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor ha felicitat a l’Ajuntament del Vendrell “per la gran feina realitzada. Entre altres aspectes, la vila treballa en la vinculació de la figura de Pau Casals en el Programa Cultural dels Jocs, un dels grans actius culturals del municipi”. Villamayor també ha volgut destacar l’interès del municipi, seu de l’handbol femení, per posar en valor el paper de la dona en la pràctica esportiva i per treballar conjuntament amb l’organització dels Jocs tant en la captació de voluntaris com en la vinculació de l’handbol en el Projecte Educatiu de Tarragona 2017.



©2019 Ajuntament del Vendrell