08 03 SauríwEl segon dels concerts del 28è Música a la Vila del Vendrell està programat pel dimecres 10 d’agost a la cèntrica plaça del Tívoli, amb dues propostes ben diverses.

Aquest dia els més petits tindran la seva pròpia audició de música, que es farà a les 20 h, i anirà a càrrec d’Enric Rovira, que presentarà el seu espectacle d’animació infantil “Quina colla!”, amb titelles, danses, cançons i molta participació, adreçat a nens i nenes fins a 6 anys.

 

El mateix dimecres 10 d’agost, a les 22 h, aquesta 28a edició continuarà amb la actuació del grup Saurí, formació integrada per Enric Rovira (veu, guitarra acústica, ukelele i banjo), Sergi Clofent (violí, arpa, acordió i cors), Pau Josa (baix, bombo i cors), Albert Medina (fagot, tarota, flauta i cors) i Jordi Torrents (riqq, caixó, darbuka, panderos i efectes percutius).

Saurí (nom que prové de l’àrab zuharí i que significa mag o endeví de la terra), és el resultat del treball d’experimentació iniciat en una antiga granja d’Albinyana per cinc músics. Partint de les composicions d’Enric Rovira, cadascú va aportar la seva pròpia visió amb els seus instruments. El resultat és un viatge sonor, tot abordant temes que ens commouen com a éssers humans.

En cas de pluja, aquests concerts es faran a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, situat a la mateixa plaça del Tívoli.



©2019 Ajuntament del Vendrell