01-19 portada diptic xerrades PEEContinua el programa de xerrades de “L’escola de mares i pares” que organitza la comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius i la col·laboració de les escoles, els instituts, i La Ballaruga.

Aquestes xerrades tenen com a objectiu donar eines i suport a les famílies alhora d’educar els fills i filles treballant les emocions, l’autoestima, la comunicació entre pares i fills, etc.

La propera xerrada tindrà lloc el dimecres 30 de març, de les 15:15 h a les 16.15 h, a l’escola Garbí, i anirà a càrrec de CDIAP Baix Penedès i EAP Baix Penedès. Sota el títol “Cuidar-se per cuidar”, es reflexionarà sobre les necessitats de les famílies davant la discapacitat dels fills i buscar conjuntament eines i estratègies per abordar de forma positiva i amb consciència plena aquesta tasca diària dels pares i mares.

Els mesos d’abril i maig també estan farcits de xerrades (veure díptic que s’envia en un arxiu adjunt). Aquest ampli programa de “L’escola de mares i pares” és gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que hi col·laboren desinteressadament

Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no cal inscripció prèvia.

Per a més informació:

Pla Educatiu d’Entorn (PEE), tel. 977 66 40 02.

Díptic



©2019 Ajuntament del Vendrell