12-17 grevol 250La Policia Municipal del Vendrell i els Mossos d’Esquadra estan duent a terme el dispositiu conjunt de seguretat per la campanya de Nadal. Aquest dispositiu, anomenat Grèvol, ja s’ha aplicat en els darrers anys i inclou diferents accions, com ara el patrullatge mixt amb agents dels dos cossos de seguretat. L'objectiu de la mesura és reforçar la presència policial als carrers, sobretot del centre de la població i a les zones més comercials, i augmentar la proximitat dels agents amb els ciutadans.

Els comandaments tant de la Policia Municipal com de Mossos d’Esquadra segueixen mantenint reunions de seguiment i de coordinació durant els dies que resten de dispositiu, tal com han fet des del seu inici, per tal d’avaluar el seu funcionament i fer les correccions necessàries per tal d’assolir els objectius fixats.

En concret, l’objectiu del dispositiu de les festes nadalenques és la prevenció d’actes delictius en l’àmbit comercial i ciutadà (petits furts, robatoris interior vehicles, robatoris comerços i naus industrials i altres), amb la interacció personal entre els agents policials amb els comerciants i ciutadans, atendre’ls i fer assessorament als col·lectius que puguin esdevenir víctimes de delictes.



©2019 Ajuntament del Vendrell