09-02 rp torneig solidari ue tancat 250Els dies 11, 12, i 13 de setembre, a les instal·lacions de la UE Tancat, tindrà lloc el 1r Torneig solidari Vila del Vendrell que, a part de donar la benvinguda a la nova temporada, servirà per recollir aliments per ajudar les famílies més desafavorides del Vendrell a través de Càritas del Vendrell.

El vicepresident de la UE Tancat, Josep Castelló, ha explicat que “en aquest torneig hi participaran més de cent equips i, per tant, s’espera una gran recollida d’aliments per part dels participants i els seus familiars”. Per tal que la recollida sigui el més profitosa possible, el president de Càritas del Vendrell, Joan Carles Guitart, ha assenyalat que “els aliments que més es necessiten en aquests moments són oli, farina, cacau en pols i sucre”.

Pel que fa a la part esportiva, el coordinador de la UE Tancat, Raúl Martín, ha dit que “els equips convidats són de fora de la demarcació amb els quals no competim durant la temporada”. Les categories que hi participaran són Prebenjamí, Benjamí i Aleví

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, ha destacat la importància de l’organització d’aquest esdeveniment esportiu, tant pel seu vessant solidari com pel fet que “donarà a conèixer el nostre municipi a moltes persones que vindran a acompanyar els jugadors que hi participaran”.

Es preveu que durant els tres dies del torneig es congreguin al voltant d’unes 5.000 persones entre jugadors, tècnics i familiars.



©2019 Ajuntament del Vendrell