07-07 cartelmullat 2015 bbwEl proper 12 de juliol de 2015, un any més, la piscina coberta del Camp d'Esports i la piscina descoberta del complex esportiu del Club Tennis Vendrell col·laboraran en la campanya “Mulla't per l’esclerosi múltiple”, que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple des de l'any 1994.

A Catalunya, aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics. El “Mulla't” consisteix a fer una capbussada solidària i a nedar uns metres per lluitar contra la malaltia. També es pot participar en l'acte comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquest any, el catàleg del “Mulla't” inclou, a més de la tovallola, samarretes, bosses, necessers i el got del “Mulla't” amb dissenys de la il·lustradora Pilarín Bayés.

Des del Patronat Municipal d’Esports es vol convidar tots els vendrellencs i vendrellenques a mullar-se el diumenge dia 12 de juliol a qualsevol de les dues piscines municipals obertes. Amb aquest bany solidari, es vol ajudar la Fundació a batre un nou rècord de persones que es mullen per aquesta malaltia.

A més, enguany, també des del complex esportiu Club Tennis Vendrell, el dissabte 11 de juliol s’organitzarà un torneig de pàdel nocturn solidari de segona categoria masculí i femení, que tindrà lloc des de les 20 h. La inscripció té un preu de 15 € per persona, que es destinaran també a la campanya del Mulla’t. Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos a clubtennisvendrell@gmail.com o truqueu al 626 141 322.



©2019 Ajuntament del Vendrell