06-17 Cloenda Casal JovewEl Casal Jove del Vendrell, que depèn de l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, celebrarà el proper dijous, 18 de juny, una jornada de portes obertes des de les 16 h fins a les 19 h. Aquesta és la tercera temporada del centre i la primera en el nou emplaçament al carrer d’Isidre Ribas.

La intenció d’aquesta jornada és donar a conèixer tot el que ha estat i representa aquest espai dedicat als nois i noies entre 13 i 25 anys. En aquestes tres hores, es podrà gaudir d’un taller de rap, una exhibició de DJ i una mostra de breakers. El punt culminant d’aquesta vetllada serà la presentació d’un nou vídeo del centre realitzat per un voluntariat amb la col·laboració dels nois i noies del Casal.

Aquest curs 2014-2015, el Casal Jove del Vendrell es va iniciar el passat mes d’octubre i tancarà aquest proper dijous. El seu horari habitual és de dilluns a dijous de 16 h a 19 h, totes les seves activitats són gratuïtes i el seu accés és lliure per a tots els joves de dins i fora del municipi. És un espai on el jovent d’aquest important grup d’edat pot realitzar les seves activitats lliurement, amb la supervisió de dos educadors. Entre les propostes que ofereix el Casal es pot trobar l’aula d’informàtica i una sala on es pot estudiar amb la presència d’un professor de suport unes tardes a la setmana. A més, no hi falta una aula de cine, on, un cop a la setmana, es projecta una pel·lícula, ni zones habilitades per practicar diferents balls o tallers, com break dance, rap i DJ, entre d’altres, que s’organitzen periòdicament per donar vida al centre. El Casal Jove també acull altres serveis, com l’Espai Jove de Salut, que és gratuït, anònim i confidencial. Aquest espai és un punt d’informació juvenil per poder oferir assessorament sobre temes que tinguin a veure amb la salut, dinamitzar activitats per a joves relacionades amb la promoció d’hàbits saludables, prevenir conductes de risc i apropar el sistema sanitari i la xarxa associativa als joves.

Convidem tots els joves a participar en aquest Casal Jove a partir del proper mes d’octubre, quan tornarà a obrir les portes de dilluns a dijous a la tarda. Els 5.326 usos fets pels nois i noies durant aquests nou mesos demostren clarament la consolidació d’aquest centre juvenil. En aquest període s’han registrat una mitjana diària de 55 usuaris.



©2019 Ajuntament del Vendrell