06-11 PREMIS TOMOVÍ 2015wVuit nens del Vendrell han estat premiats dins del Concurs de Dibuix Infantil que convoca aigües de tomoví amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua i que aquest any naixia sota el lema “Omple el teu món de vida”.

El regidor d'Aigües i president d’aigües de tomoví, Jaume Escarré, ha lliurat a Jordi Fernández Jurado, del Col·legi Sagrat Cor, el seu premi, una tablet, i ha destacat aquesta iniciativa per “educar des de la infància sobre els hàbits idonis per a un ús responsable de l'aigua, a més donar a conèixer els passos que segueix l'aigua des que es recull fins que arriba a les seves cases”. Escarré també ha ressaltat la gran creativitat de tots els participants: “És sorprenent la forma tan clara i creativa amb la qual han plasmat el seu lloc ideal i li han donat vida, portant l'aigua a persones, animals i plantes, com fem cada dia des d’aigües de tomoví”.


A més, han rebut els seus premis set alumnes que han resultat finalistes. Xavier Jornet, del col·legi Àngels Garriga; David Sánchez, de l'Àngel Guimerà; Hugo Cano i Daniel Arnillas, de l'escola Marta Mata; Júlia Ortiz, del Pau Casals; Alba Sánchez, del Teresina Martorell, i Dídac Guerra, del Col·legi Sagrat Cor, han rebut el joc “El meu primer hort” per a cadascun.


El certamen es va convocar el 22 de març, amb l'objectiu de ressaltar la importància d'usar de forma responsable els recursos naturals, entre ells l'aigua, per contribuir en el desenvolupament sostenible del nostre entorn més proper.


El Concurs de Dibuix fa vuit anys que difon, entre els més joves del Vendrell, el coneixement del cicle integral de l'aigua i com, amb simples gestos del dia a dia, poden contribuir en un ús més eficient d'aquest recurs natural. En aquesta edició, hi han participat 545 alumnes de 3r i 4t de primària de les escoles del municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell