05-13 GrupCellowAquest proper diumenge 17 de maig, a les 12.30 h, l’Escola Municipal de Música Pau Casals acollirà per tercer any consecutiu l’actuació del conjunt de violoncels Grupcello.cat, format per joves violoncel·listes d’entre 12 i 18 anys provinents de diferents punts de Catalunya i del País Valencià.

Aquest conjunt neix del desig de compartir amb els alumnes la gratificant experiència de tocar en una orquestra de violoncels. Des de la seva creació, l’any 2012, han actuat al Vendrell, Barcelona, Sant Cugat, Manlleu, Gurb, Vic i Bellaterra. També han estat convidats a tocar als Estats Units per l’Institut Suzuki de Dallas.

En aquesta ocasió, Grupcello.cat tocarà obres de Haendel, Albinoni, Telemann, Brotons i Piazzolla, a més de l’Obertura de Francesc Minguella, membre del grup i alumne de l’EMMPAC, i l’obra La dansa de les abelles, de la compositora vendrellenca Carlota Baldrís. Aquesta obra ha estat escrita especialment per a aquest conjunt de violoncels i serà la seva primera audició. 



©2019 Ajuntament del Vendrell