05-04 Llum BlavawAquest divendres 8 de maig, a les 22 h, el Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) acollirà la representació teatral de l’obra Llum blava de la companyia de teatre ordalenca Criatures.

 

Aquest espectacle escènic ens parla del Jofre, que el volen fer fora de casa seva, de l’Anna que està disposada a evitar-ho i de la Susanna que volia ser florista, però la melmelada no li va sortir bona.
És una seqüència a temps real, amb persones que s'enfronten als seus problemes de la millor manera que saben: mirant-los a la cara o asseient-se i esperant que passin.

Aquesta obra s’emmarca dins del projecte “+ escena”, mitjançant el qual el TÀG intenta potenciar els projectes teatrals i els nous creadors dins la seva zona d’influència i dotar-los dels mitjans necessaris per poder realitzar el seu projecte en les millors condicions possibles.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 7 euros, i de 5 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.



©2019 Ajuntament del Vendrell