04-28 conveni creu roja 250L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i la presidenta de l’Assemblea Comarcal de Creu Roja al Baix Penedès, Assumpció Soler, han renovat per un any més el conveni de col·laboració per tal de facilitar lots de recolzament social a famílies amb dificultats econòmiques i en risc d’exclusió social. Concretament, es tracta de lots destinats a l’alimentació i cura de nadons, dels quals en són beneficiàries un centenar de famílies del Vendrell.

Amb la signatura d’aquest conveni, es concreta el contingut de cada tipus de lot i l’aportació que farà durant l’any 2015 l’Ajuntament del Vendrell, que serà de 27.000 euros, un 75% del cost total anual d’aquests lots. L’altre 25% l’aportarà Creu Roja.

Assumpció Soler ha agraït al regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, i a l’alcalde la tasca de l’Ajuntament d’aconseguir coordinar diferents entitats per desenvolupar accions solidàries. Hermini Caballero ha afegit que en aquestes actuacions també s’han pogut dur a terme gràcies a la implicació d’empreses i particulars. En aquest sentit, Martí Carnicer ha destacat la feina de les entitats com Creu Roja a l’hora d’aconseguir voluntaris per poder fer front a les necessitats socials actuals.



©2019 Ajuntament del Vendrell