04-13 ignasi-terraza 5 fernando-pratswEl proper divendres 17 d’abril, a les 21 h, l’orgue acollirà un concert de jazz a càrrec del pianista Ignasi Terraza i el saxofonista francès Pierrick Pedron, emmarcat en el cicle Jazz a l’Auditori 2015.

Ignasi Terraza va guanyar l’any 2009 el primer Premi del Jacksonville Internacional Piano Competition als Estats Units i té una àmplia discografia amb més de trenta CD editats, tant a Espanya com a França, Suïssa i el Japó. Ignasi Terraza ja va interpretar jazz l’any 2013 a l’orgue de l’església, amb un bon reconeixement per part del públic.

El saxofonista Pierrick Pedron va néixer a la Bretanya francesa i començà a tocar el saxo als sis anys. Estudià a l’escola Cumbre i formà part de diferents projectes de música funk i de rythm & blues. El 1994 va fer els primers enregistraments, junt amb Magik Malik. És una apassionat de la música de Charlie Parker. Com a mostra de la seva qualitat musical, l’any 2001 la casa Selmer li demanà la col·laboració per consturuir un nou instrument, el nou saxo alt Reference.



©2019 Ajuntament del Vendrell