04-09 rp dia emprenedor 250El proper dijous 16 d’abril, a l’Hotel Nuba de Coma-ruga, tindrà lloc la setena edició del Dia de l’Emprenedor. Des de l’any 2009, L’EINA Espai Empresarial de l’Ajuntament del Vendrell, amb motiu de l’aniversari del naixement de la Xarxa Emprenedora, organitza aquesta jornada amb la finalitat d’abordar aspectes rellevants i d’interès per al col·lectiu d’emprenedors, empresaris i persones properes al món de l’empresa.

El programa d’activitats, que s’ha dissenyat atenent els interessos i peticions de les pròpies empreses de la Xarxa Emprenedora, pretén proporcionar als assistents informació, coneixements, novetats i, sobretot, un espai per a la relació entre les empreses. L’acte inclou ponències, tallers, casos de bones pràctiques i activitats de networking. A més, al llarg de tot el matí, es disposaran punts d’informació de diferents entitats i associacions empresarials: Acceleradora d’empreses Start Up Catalonia, Catalunya Emprèn, CEPTA, L’EINA, URV Emprèn, Diputació de Tarragona, PIMEC, ADEG, Xarxa Emprenedora, CIT, Fundació Cp’Ac – Reempresa, Banc Sabadell i “la Caixa”.

La conferència inaugural, “There is no box”, anirà a càrrec de Pep Torres, fundador i CEO del Museu

d’Idees i Invents de Barcelona (MIBA) i un influent pensadors i professionals de la creativitat. Es tracta d’una ponència sobre les tendències més noves del mercat, innovació i creativitat. Fent un recorregut per les millors idees i tendències creatives del món, Torres analitzarà allò que les fa realment bones i les dota de trajectòria.

Com a novetat, enguany, L’EINA Espai Empresarial, a través de la Xarxa Emprenedora, ha convocat la primera edició del concurs Elevator Pitch, els finalistes del qual tindran l’oportunitat de presentar les seves empreses en el marc del Dia de l’Emprenedor, davant d’unes 100 persones. Dels 5 finalistes, el que obtingui la major puntuació serà guardonat amb un premi en metàl·lic de 300 €, que es lliurarà al final de la jornada. Aquesta activitat compta amb el patrocini del Banc Sabadell.

Després del coffee break (patrocinat per les empreses Aloyshop, Gimnàs Record, J. Esvertit Corredoria d’Assegurances, Nosolodisplays i Snik Comunicación), Josep Alberti, CEO de Grera.net i de Leksport.com, dinamitzarà una activitat de networking amb l’objectiu de facilitar la relació entre les empreses assistents a la jornada. Així mateix, durant tot el matí, hi haurà un espai habilitat per al free networking perquè les empreses que ho desitgin puguin reunir-se.

A continuació, ACCIÓ, l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa, presentarà el Catàleg de Finançament Alternatiu, una eina que recull recursos no bancaris. La Xarxa Emprenedora explicarà les novetats d’enguany pel que fa al calendari d’activitats i donarà pas a la conferència de cloenda.

En la intervenció de Josep Alberti, els participants aprendran a optimitzar al màxim les seves xarxes socials, en concret, Facebook. Alberti, a través de Leksport.com, una botiga en línia d’esports, ha aconseguit més de 50.000 seguidors en un any i és líder en el sector a Facebook. “Com aconseguir 50.000 seguidors a Facebook i convertir-ho en negoci” serà la conferència de cloenda.

Tot seguit, tindrà lloc un dinar d’empreses, al final del qual es lliurarà el premi del concurs Elevator Pitch i es clourà l’acte.

Per assistir a la jornada, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon de L’EINA, 900 33 88 33, o bé enviant un correu electrònic a comunicar@xarxaemprenedora.org. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de la Xarxa Emprenedora www.xarxaemprenedora.org o la seva pàgina de Facebook www.facebook.com/xarxaemprenedora.



©2019 Ajuntament del Vendrell