03-25 Publicació anualwUn dels principals objectius de qualsevol biblioteca pública és la preservació del patrimoni bibliogràfic del seu municipi i comarca. En el cas de la Biblioteca Pública Terra Baixa, el seu àmbit d’actuació en aquesta matèria és el llegat documental del Vendrell i, per extensió, del Baix Penedès.

 

Aquesta secció, anomenada Col·lecció Local, està integrada per documents de diferents tipologies (llibres, audiovisuals, sonors, premsa, etc.) i treballa per recollir de forma exhaustiva qualsevol publicació o edició d’aquest àmbit territorial a fi de conservar aquest patrimoni documental i bibliogràfic.

 

Perquè qualsevol usuari conegui quins han estat els nous documents incorporats en aquesta secció, s’ha posat en marxa una nova publicació: un butlletí de periodicitat anual que recollirà totes aquestes novetats locals i comarcals, com ja estan fent altres biblioteques del territori.

 

La publicació s’inscriu dins les accions de commemoració que s’aniran duent a terme durant el 2015, en motiu del desè aniversari de la Biblioteca Pública Terra Baixa



©2019 Ajuntament del Vendrell