03-17 Trio DelightwEl Cicle de Jazz a l’Auditori continuarà aquest dissabte 21 de març, a les 22 h, amb l’actuació del Trio Delight, que presentarà el seu CD Trio Palalú, un compacte amb molt de swing tradicional, amb estàndards clàssics del jazz i també amb temes de compositors contemporanis com Fred Hersch.

El Trio Delight, format per Txema Riera, piano; Pep Mula, bateria, i Paco Weht, contrabaix, és una una formació estable que fa un repàs del repertori interpretat pels trios més importants de la història del jazz. En el seus concerts es pot gaudir, per exemple, dels estàndards que han convertit en clàssics els trios d’Ahmad Jamal, Wynton Kelly, Sonny Clark, Hill Evans, Keith Jarrett o Brad Mehldau.

Aquests tres músics, habituals de l’escena jazzística barcelonina, també exploren nous camins per oferir la seva particular visió de la música improvisada, amb interpretacions de gran delicadesa.

Pep Mula, nascut el 1975, inicià els seus estudis de bateria a l'Aula de Música Moderna i Jazz amb Quim Soler. Posteriorment realitzà els estudis superiors en l’especialitat de bateria jazz a l'ESMUC, on rebé classes de Jo Krause, David Xirgu, Joan Monnné, Agustí Fernandez, Joan Díaz i Eladio Reinon. També ha estudiat composició amb Guillermo Klein.

Txema Riera, nascut el 1981, cursà piano clàssic fins al grau mitjà, quan s'interessà pel jazz. De formació moderna, inicialment autodidacta, estudià instrument i tècniques de composició amb Guillermo Klein. Posteriorment es graduà a l'ESMUC, on treballa amb Joan Díaz, Joan Monné i Albert Bover.

Paco Weht, nascut a Buenos Aires (Argentina) el 1972, va estudiar baix elèctric, teoria i improvisació amb Luis Blanco, Guillermo Badalá i Henen Merlo. Més tard va realitzar estudis de contrabaix al Conservatori Nacional López Buchardo. L’any 2002 viatjà a Barcelona per cursar els estudis superiors a l’ESMUC amb els professors Mario Rossy i Horacio Fumero.

 

Jazz amb el Xavi Díaz Quartet al Vendrell

Com en les dues setmanes anteriors, aquest proper divendres 20 de març també hi haurà oferta de jazz al Vendrell. A les 20.30 h, al Museu Deu, actuarà el Xavi Diaz Quartet, format per Xavi Diaz, guitarra; Josep M. Doménech, piano; Ramon Teixidó, baix, i Jaume Piñol, bateria. La formació presenta un repertori de temes propis de Xavi Díaz, on tenen cabuda estils com swing, funk, latin jazz i fusió. També presentaran el seu nou CD, In situ.



©2019 Ajuntament del Vendrell