03-17 IMG 0467 - copia 250El proper dilluns 23 de març de 2015, el Patronat Municipal d’Esports del Vendrell obrirà el termini per sol·licitar ajuts per a la pràctica d’activitats esportives en edat escolar. L'objectiu d'aquests ajuts és evitar que cap escolar d'entre 3 i 16 anys deixi de fer esport per motius econòmics.

El regidor d’Esports, Sergi Teruel, ha recalcat que "aquesta línia d’ajuts es planteja com a suport a les famílies que viuen en situacions socioeconòmiques difícils i que, per aquests motius, tenen dificultats per accedir a les activitats esportives".

A més, també s’obrirà el procés de sol·licituds de subvencións per a les diferents entitats esportives del Vendrell sense ànim de lucre inscrites en el Registre Municipal d'Entitats, sempre que realitzin programes i activitats de promoció i difusió o actes esportius relatius a l'exercici en curs. A partir del proper dilluns, a l’apartat de documentació del web del Patronat Municipal d'Esports, les entitats podran trobar tota la documentació i informació necessària dels ajuts i de les bases de subvenció. El termini per presentar la documentació és de 30 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i cal presentar-la presencialment a l’oficina del Patronat Municipal d’Esports de dilluns a divendres de 9.00 h a 15.00 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell