02-18 rua carnaval 2015 webEl passat divendres 13 de febrer es va celebrar la Rua de Carnaval del Vendrell 2015. Hi van participar més de 3.700 persones, repartides en 34 carrosses i 8 comparses, en un recorregut pel centre de la vila que enguany va tornar a finalitzar a la Rambla. Van ser tres hores de disbauxa que van omplir el Vendrell de gent disposada a gaudir del Carnaval, ja que també van ser força els visitants que venien a presenciar la Rua.

Igual que en edicions anteriors, aquest 2015 també hi va haver premis per a les carrosses, comparses i disfresses més originals, divertides i elaborades.

Els guanyadors de les diferents categories van ser:

Carrosses locals: 1r premi, Grup Sambatek - Mariners
                          2n premi, New Generation 2015

Carrosses visitants: 1r premi, El Món glaçat (Sant Pere Molanta)  
                             2n premi, Paradís subaquàtic (Guardiola de Font-rubí)

Millor comparsa: Premi únic, Laberinto del Fauno (les Cabanyes)

Millor disfressa: Premi únic, Somni de Lletres (les Cabanyes)

Un Dijous Gras molt participatiu

L'aposta per fer una arrencada de Carnaval engrescadora i participativa ha repetit èxit amb un Dijous Gras farcit d'activitats per als més petits. El rei Carnestoltes, acompanyat de la seva concubina, va fer l’arribada amb un carruatge de cavalls que va deixar bocabadats els nens que omplien la plaça Vella. Mentrestant, els més petits van assaborir una xocolatada amb melindros, de la qual es van repartir 400 racions, i seguidament d’un espectacle infantil força participatiu a càrrec de la companyia Encantèrium.

L’Àrea de Festes de l'Ajuntament del Vendrell ha fet una valoració molt positiva del funcionament i la participació del Carnaval 2015, i un cop més vol donar les gràcies a tots els col·laboradors, especialment als comerços que han col·laborat econòmicament en la festa, i a totes les persones que de forma voluntària hi han posat el seu granet de sorra.



©2019 Ajuntament del Vendrell