02-11 pee xerrades families 250El passat 14 de gener es van iniciar les xerrades de “L’escola de mares i pares”que organitza el PEE (Pla Educatiu d’Entorn) de l’Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius del municipi, amb la col·laboració de les escoles, els instituts, La Ballaruga i el Banc de Temps del Vendrell.

El principal objectiu de les xerrades és donar eines i suport a les famílies a l’hora d’educar els fills i filles com, per exemple, treballar les emocions o l’autoestima, o altres de caire legal i de prevenció de conductes de risc. Les xerrades que s’han dut a terme fins ara han despertat gran interès per a les famílies, i han mobilitzat un gran nombre de públic assistent.

La propera xerrada se celebrarà a l’institut Mediterrània el 23 de febrer, a les 9:15 h. Porta el títol de “Drogues i llei”, i anirà a càrrec dels Mossos d’Esquadra. Posteriorment, durant el mes de març tindran lloc les següents xerrades:

- El dimecres 4 de març, de 15.15 h a 16.15 h, a l’escola Àngels Garriga, “Visió i aprenentatge”, a càrrec d’EDO ÒPTICS.


- El dilluns 9 de març, de 15.15 h a 16.15 h, a l’institut Baix Penedès, “Parlem de sexualitat amb els nostres fills i filles”, a càrrec de SINAPSIS.


- El dimecres 18 de març, de 15.15 h a 16.15 h, a l’escola Teresina Martorell, “TDH Transtorn de dèficit d’atenció i hiperactivitat”, a càrrec de PROA, PSICOLOGIA I FORMACIÓ.


- El dilluns 23 de març, de 9.15 h a 10.15 h, a l’institut Andreu Nin, “Ajudem els nostres fills i filles a estimar seu cos (com prevenir els trastorns alimentaris)”, a càrrec de les infermeres de l’ABS-CAP I.


Els mesos d’abril i maig també estan farcits de xerrades. L’ampli programa de “L’escola de mares i pares” d’aquest curs és possible gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament amb una xerrada d’interès per a les famílies.

Totes les sessions són obertes a famílies i educadors dels centres escolars de la comarca, i no cal fer inscripció prèvia.

Per a més informació: Pla Educatiu d’Entorn, tel. 977 66 40 02.



©2019 Ajuntament del Vendrell