02-10 igualem2015PORTADA 250Aquesta setmana s’ha presentat el programa “Igualem”, un projecte innovador d’orientació professional adreçat a dones aturades majors de 16 anys, empadronades al municipi, preferentment veïnes del nucli antic, ja que està inclòs dins del programa “Treball als barris” del Pla de Barris del Vendrell, i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El programa té com a objectiu reduir l’atur femení, que sempre és més alt que el masculí, a través de la formació, i millorar les habilitats en l’ús de les noves tecnologies, tant per saber treballar en programes bàsics d’ofimàtica com per saber utilitzar Internet a l’hora de cercar feina. En total, s’ofereixen dos tallers d’informàtica, de 60 hores cadascun, en els quals està previst que podran participar al voltant d’unes noranta dones.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha comentat que “en molts casos, l’atur de les dones es relaciona amb una manca de formació i d’habilitats en l’ús de les noves tecnologies, i amb aquests tallers es volen millorar les competències de les participants per tal d’ajudar-les a l’hora de trobar feina”.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a L'EINA - Servei d’Ocupació, tel. 900 33 88 33 o al web www.leina.org



©2019 Ajuntament del Vendrell