12-30 SSilvestrew"Sota el lema "Fot-li oli" i organitzada pel Patronat d'Esports del Vendrell i el Club Runners El Vendrell, aquest diumenge 28 de desembre els carrers del Vendrell van acollir per primer cop la Sant Silvestre del Vendrell, una prova que, tradicionalment, es desenvolupava a Coma-ruga.


Enguany, el caràcter solidari de la cursa va fomentar que a l'avinguda Jaume Carner, punt de sortida i arribada dels corredors, es visqués un ambient d'esport en família. Tots els participants, grans i petits, van fer la seva contribució voluntària, aportant com a mínim 1 litre d'oli a favor de Càritas del Vendrell. En total es van recollir prop de 500 litrres d'oli, a banda d'altres productes de primera necessitat.

En concret, van participar uns 350 corredors de diferents edats, entre masculins i femenins. La cursa infantil de 400m la van guanyar Luis Candalija, independent, i Mar Lozano dels Runners El Vendrell.


En la cursa de 800 m creuaven en primera posició Senou Oliveras i Ona Rovira, ambdós del Club Runners del Vendrell.
Pel que fa a la darrera prova infantil, la milla, va ser la dels nascuts entre el 1996 i el 2001, i en ella es van imposar Jordi Navero, de l'Esportiu Penedès, i Marta Hita, de l'Agrupació Atlètica Catalunya.


En la prova Open de 5 quilòmetres els diferents corredors van completar una volta al nou circuit urbà, més acollidor i envoltats del caliu i els ànims que en tot moment els van brindar el vendrellencs. Els guanyadors van ser Naoufel Erraoui del Club Athletic Track Bikila TGN i Carol Menéndez de l'Esportiu Penedès, en les respectives categories masculina i femenina. En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu propi reconeixement i els primers en arribar a meta van ser Abdelkadous Moujia (masculí) i Claudia Castellanos (femení).


Al lliurament de premis es va comptar amb la presència de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, de la delegada territorial de l'esport a Tarragona, Gemma Solé, la gerent de Telepizza del Vendrell, Nubia Rojo i el president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís.


En finalitzar l'acte, el president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís va agrair i felicitar la tasca realitzada per tots els voluntaris, sense els quals no hagués estat possible organitzar aquest acte, així com la solidaritat i participació de tots els corredors.



©2019 Ajuntament del Vendrell