12-23 SanSilvestrewArriben dates nadalenques i al Vendrell no s'atura l'esport. És per això que el diumenge 28 de desembre tindrà lloc la 4a SanSilvestre El Vendrell 2014. Enguany, amb l’eslògan “Fot-li oli!”, la cursa col·laborarà amb el banc dels aliments de Càritas en la recapta d'aquest aliment bàsic.

 

En la roda de premsa celebrada aquest dilluns 22 de desembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell per presentar la prova, s’ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Sergi Teruel, del president de Càritas El Vendrell, Joan Carles Guitart i de César Gómez, directiu del Club Runners El Vendrell.

César Gómez, ha parlat de la part més tècnica de la Cursa. En concret, ha explicat que aquesta 4a edició comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada a l'avinguda Jaume Carner (davant del Centre Cívic l'Estació) i gaudint dels carrers cèntrics de la vila del Vendrell (VEURE RECORREGUT).

A més de la cursa de 5 quilòmetres, que serà oberta a tothom, també es celebraran 3 curses infantils (a les 10h):

- 400m – Nascuts del 2006 en endavant

- 800m – Nascuts del 2005 al 2002

- Milla – Nascuts del 2001 al 1998

La inscripció de la cursa és gratuïta, però, donat el caire solidari de la prova, cada participant haurà de portar mínim un litre d'oli que anirà destinat a aquesta ONG. Aquest donatiu s’haurà de donar en el moment de la recollida de dorsals (el dia de la prova entre les 08:45 i les 10:15h a les carpes de l’organització situades a la sortida de la prova).

Les inscripcions on-line es poden fer a www.sansilvestrevendrell.cat (fins el dia 27 de desembre de 2014 a les 14.00 h) tot i que també es podran realitzar inscripcions el dia de la cursa. Joan Carles Guitart, des de Càritas,  ha valorat positivament que  actes esportius que tenen lloc en aquestes dades tan assenyalades tinguin caràcter solidari. D’aquesta manera s’espera ajudar a més de 320 famílies del Vendrell.

El regidor d’Esports, Sergi Teruel,  ha recalcat una vegada més la importància que té la 4a edició de la SanSilvestre del Vendrell, una cursa popular on tothom hi pot participar i alhora ajudar als més necessitats.



©2019 Ajuntament del Vendrell