12-15 rp reis platges 250Els Reis Mags d'Orient arribaran el dilluns 5 de gener, a les 18 h, al port de Coma-ruga amb el vaixell reial. Seguidament, seran rebuts per les autoritats locals i el públic assistent a la plaça dels Germans Trillas. En aquest punt, els Missatges Reials recolliran les cartes escrites pels infants i dirigides als Reis Mags.

A partir d’aquest moment, començarà la Cavalcada dels Reis pels barris marítims de Sant Salvador i Coma-ruga. El recorregut s’iniciarà a l’avinguda Palfuriana i farà el següent recorregut: plaça de Sant Salvador, c/ Isaac Albéniz, c/ Cardener, av. Palfuriana, plaça dels Germans Trillas, passeig Marítim, c/ Antoni Gaudí, avinguda del Balneari, c/ Josep Pla, avinguda Brisamar, c/ Pilar, c/ Església, c/ Arcs, c/ Víctor Català, c/ Santiago Rusiñol i avinguda del Parlament de Catalunya. Finalitzarà a l’Escola Els Secallets.

La cavalcada acabarà amb l’adoració del Nen Jesús a l’Església de Sant Ramon. A continuació, i per finalitzar aquesta jornada festiva, els Reis Mags repartiran els regals en diferents indrets dels barris marítims visitant les associacions de veïns de les platges.

L’activitat està organitzada per les associacions de veïns dels barris de Sant Salvador, el Francàs, Associació ferroviària de Sant de Vicenç de Calders i la Comissió de Festes de Coma-ruga. La festa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell.

Cal dir que fins ara en aquesta festa hi participava l'Associació de veïns de Sant Ramon de Coma-ruga que enguany ha pres la decisió de no formar part de la Comissió de Reis de les platges, donant pas a la incorporació de la Comissió de Festes de Coma-ruga. Tant l'alcalde, Martí Carnicer, com la regidora de Ciutadania, Eva Moreno, han agraït la tasca que ha fet durant molts anys l'Associació de veïns de Sant Ramon de Coma-ruga en l'organització de la festa dels Reis.

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell