11-27 campanya nadal02 250Amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc, el proper dimecres 3 de desembre, s’inicia la campanya comercial de Nadal al municipi del Vendrell. Concretament, a partir de les 17.45 h s’encendran els llums dels barris marítims i a les 18.45 h, a la plaça Vella, tindrà lloc l’acte d’encesa de l’enllumenat del nucli del Vendrell.

En total hi haurà 22 carrers amb il·luminació nadalenca a càrrec dels comerços associats al Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT). El president del CIT, Magí Mateu, ha agraït l’esforç dels comerciants que han contribuït a la il·luminació nadalenca dels carrers i espera que el proper any se n’hi puguin afegir més, “ja que voldrà dir que les coses hauran anat millor en aquells comerços que aquest any no hi han pogut col·laborar”. D’altra banda, l’Ajuntament es fa càrrec dels llums nadalencs de les entrades dels nuclis i de les urbanitzacions del municipi. El regidor d’Enllumenat i Eficiència Energètica, Jaume Escarré, ha posat de relleu que “hem continuat ampliant el nombre de garlandes amb el sistema de llums LED per aconseguir més estalvi i menys contaminació lumínica”. Escarré també ha destacat que “s’incorporaran garlandes amb un efecte de tres dimensions que donaran un ambient més especial al vespre i a la nit, però que també seran més vistoses en les hores que encara hi hagi claror”.

Pel que fa al vessant més comercial, la gran novetat és una targeta de 20 euros que es podrà adquirir al CIT i als establiments associats per poder regalar, la qual es podrà utilitzar ens els comerços associats que són a la llista del díptic que es proporcionarà a l’hora d’adquirir-la. Des del CIT també s’ha explicat que del 10 al 24 de desembre hi haurà una carpa a la plaça Nova amb el Pare Noel i, posteriorment, del 27 al 30 de desembre, hi haurà personatges Disney. A la plaça de Francesc Macià, del 10 al 30 de desembre, hi haurà una altra carpa amb la princesa Elsa de la pel·lícula Frozen. D’altra banda, al Mercat Municipal, les parades associades al CIT sortejaran carros per anar a comprar.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Àngels Turdiu, ha felicitat el CIT per la tasca que està duent a terme per la dinamització comercial del Vendrell i ha desitjat una bona campanya comercial de Nadal. Els festius d’obertura comercial que s’han fixat són el dissabte 6 de desembre i els diumenges 21 de desembre i 4 de gener.

Web del CIT



©2019 Ajuntament del Vendrell