11-12 Aniversari EB ElPuigwL'Escola Bressol Municipal El Puig ha celebrat aquest curs el seu 20è aniversari i ho ha fet amb un acte familiar a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals. Va ser aquest passat dissabte 8 de novembre, amb la posada en escena de l'espectacle Cordes grillades, del Brossa Quartet de Corda, un concert familiar que combinava la música, la il·lustració i la narració.

A l'inici de l'acte, les actuals responsables de l'Escola Bressol van fer una breu intervenció en la qual van repassar la trajectòria de l'escola, la més antiga del Vendrell, alhora que van tenir un emocionat record per a la primera directora del centre, Regina Cañellas. Així mateix, es van projectar algunes fotografies com a repàs dels vint anys d'activitat, durant els quals hi han passat més d'un miler de nens i nenes entre 0 i 3 anys. En el seu parlament, l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va destacar el valor de les escoles bressol en el sistema educatiu i va remarcar la importància que se'ls ha donat especialment des del món local. Com a record commemoratiu d'aquestes dues dècades de funcionament, el batlle va lliurar a les responsables del centre una obra de la ceramista Camil·la Pérez Salvà.

Després dels parlaments, es va iniciar el concert Cordes grillades, un muntatge especialment pensat per a nens i nenes de 2 a 7 anys, que combinava la música de corda amb pintures de molts colors per explicar una història sobre insectes, ocells i amor. La música va ser composta pels músics del Brossa Quartet de Corda; Maria Vidal es va encarregar de les il·lustracions i els dibuixos, i la història, una adaptació d'un conte d'Eric Carle, va ser interpretada pel grup La Botzina. Va ser un concert ple de moments màgics, que va agradar a grans i petits pels seus moments de sorpreses i fantasia.

Com a record de l'acte, tots els assistents van rebre un punt de llibre de regal que commemorava els vint anys de l'Escola Bressol Municipal El Puig. Al final del concert es va oferir un refrigeri amenitzat amb música de gralles.



©2019 Ajuntament del Vendrell