11-03 Bambi una vida al boscwAquest diumenge 9 de novembre, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) clou el cicle de teatre familiar d'aquest any amb el clàssic de Felix Salten Bambi, una vida al bosc, interpretada per la companyia El Replà Produccions.

 

Aquesta obra explica la història de Bambi, un cérvol de pocs dies que viu sota la protecció de la seva mare al bosc. Al costat del seu amic, el conill, i amb el pas de les estacions, coneixerà noves amistats, descobrirà l'amor en conèixer la Falina i prendrà consciència dels perills que amenacen els habitants del bosc. Però el que marcarà el seu viatge fins a la maduresa serà el suport constant del Vell Príncep.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir de forma anticipada adreçant-vos a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle. El preu per poder accedir al recinte és de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals (l'entrada és gratuïta per als menors de 3 anys).



©2019 Ajuntament del Vendrell