10-15 rp concert solidari fem pinya 250El proper diumenge 26 d’octubre, a les 18.30 h, al Teatre Àngel Guimerà (La Lira Vendrellenca), tindrà lloc el segon concert solidari de la campanya “Fem pinya”, que té com a objectiu recollir els fons necessaris per garantir una bona alimentació a tots els nens i nenes del municipi, i en especial a tots aquells que, per motius econòmics i familiars, es troben en una situació de més vulnerabilitat. Per segon any, aquest concert serà el colofó de tot un projecte que s’ha desenvolupat amb la implicació de diverses empreses, entitats i voluntaris particulars per oferir un àpat a un centenar d’infants a través dels Casals d’Estiu. El concert està organitzat per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell amb la col·laboració de l’Associació de Músics del Baix Penedès, el Teatre Àngel Guimerà, els Nens del Vendrell i l’Obra Social de “la Caixa”.

En el concert actuaran Clau de Sol, l’escola de dansa La Factoria, els Nens del Vendrell, Sumerio, el guitarrista Javi Martínez, la coral infantil El Petit Estel, alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals i components de Lax’n’Busto. Tots els participants del concert coincideixen que no han dubtat a l’hora de col·laborar en aquesta acció solidària per garantir un dret bàsic per als infants i esperen que ben aviat ja no s’hagin de fer aquests concerts. El regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, ha fet una crida a la població per anar al concert, gaudir de les actuacions i col·laborar en aquesta campanya solidària.

El preu de l’entrada serà de 10 euros, que es destinaran íntegrament a beques de menjador escolar per garantir el màxim d’àpats a la setmana als infants que ho necessiten. La venda anticipada d’entrades es fa a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24). A més, amb el número de l’entrada, durant el concert se sortejaran diferents premis gentilesa de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa, El Niu, Bar Estepa, Peter’s, Nens del Vendrell, Bar Pep, Cervecería Matías, La Cuina 2, Bar Jaruma, Bar Solà, Restaurant Stil i Pizzeria Trastevere.



©2019 Ajuntament del Vendrell