10-06 rp dona vida barris01 250El grup de comerciants del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual ha iniciat la tercera campanya comercial amb el lema “Dóna vida als barris”, que compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell i dl Pla de Barris. La campanya va començar l’1 d’octubre i finalitzarà a final d’aquest mes. El sorteig és realitzarà el diumenge 6 de novembre a la plaça dels Països Catalans a les 13 h.

Les persones que comprin als 85 comerços adherits a la campanya hauran d’omplir les seves dades en una butlleta que li facilitarà el comerç i que haurà de dipositar en una urna al mateix establiment on hagin realitzat la compra. Per identificar-los, cal saber que tots els comerços participants estan identificats amb el cartell de la campanya.

El premi consisteix en quatre lots de productes, serveis i/o descomptes aportats pels comerços i establiments adherits. Hi haurà, per tant, quatre guanyadors. L’exposició dels lots es troba a l’aparador de Calçats Pass (c/ Països Catalans, 42-52).


L’objectiu de la campanya és donar a conèixer i dinamitzar el teixit comercial del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual i promocionar el comerç de proximitat. L’Ajuntament dóna suport a la campanya en la logística de l’organització, assumint el cost de les butlletes i els cartells, i en la cessió de les urnes, que són les mateixes que es van usar per a la campanya al nucli antic, les quals ja es van fer pensant en usar-les en més d’una campanya.


Aquesta campanya segueix la mateixa metodologia que la campanya que el Pla de Barris organitza abans de l’estiu (ara ja fa quatre anys consecutius) conjuntament amb altres municipis de Catalunya als nuclis antics. La bona acceptació d’aquesta campanya s’ha volgut fer arribar a altres barris i l’experiència s’ha compartit amb el grup de comerciants dels barris de França, el Tancat i Mas d’en Gual, que durant l’any ja en fan d’altres pel seu compte.



©2019 Ajuntament del Vendrell