10-22 Poblenou DeltawLa novena setmana de la Gent Gran del Vendrell se celebrarà enguany del 20 al 26 d'octubre. Aquesta tradicional trobada arriba amb un programa d'activitats variat adreçat a les persones de més edat, però oberta a tothom, amb la clara voluntat que sigui el màxim de participativa possible. Cal recordar que, per a alguns dels actes, cal realitzar inscripció prèvia. El termini s'inicia el dimecres 1 d'octubre i finalitza el 17 d'octubre.


Entre les activitats programades aquest any destaquen, per exemple, la conferència "Risoteràpia, curar-se a riallades", a càrrec de la Creu Roja, que tindrà lloc el dilluns 20 d'octubre, a les 18 h, al Centre cívic L'Estació. Com ja és tradicional, la Setmana de la Gent Gran també inclourà enguany una excursió fora del municipi. Serà el dimarts 21 d'octubre quan es farà una sortida a Banyoles, sota el títol "Banyoles i els productes de la terra". El preu és de 27 € i inclou el transport, el dinar i les visites. Per al dimecres 22 d'octubre s'ha programat una caminada popular (el Vendrell - Coma-ruga - el Vendrell), amb esmorzar inclòs. La sortida serà al Monument als Castellers, a les 9 h. Els actes continuaran el dijous 23 d'octubre amb la trobada "Fils i agulles", una exhibició i mostra de treballs fets amb fils i agulles. Les inscripcions es poden fer a totes les associacions de Gent Gran i a l'Àrea de Gent Gran.


Una altre dels vessants habituals de la Setmana de la Gent Gran és la teatral. Enguany aquesta arribarà el dissabte 25 d'octubre, a les 18 h, al Teatre Àngel Guimerà, amb la representació de l'espectacle La revolta de les bruixes, dirigida i adaptada per Marina Vilardell i Anna Palacín, i representada pels alumnes del taller de Teatre per a adults de Teatre Espai (grup del Vendrell). L'entrada és gratuïta, però es demana que les persones que hi vulguin assistir portin un quilo o un litre d'aliments que aniran destinats al Centre de Distribució d'Aliments de Càritas del Vendrell. Principalment, els aliments que es necessiten són llet, oli, arròs, cigrons, mongetes, espaguetis i fideus.


Per últim, la Setmana clourà amb el dinar de celebració de les Noces d'Or el diumenge 26 d'octubre, a les 14 h, al restaurant Joila. Aquest va adreçat a les parelles inscrites i que compleixin els 50 anys de casats. Les inscripcions per al dinar es poden fer fins al 10 d'octubre, al SAC de la plaça Vella i al SAC de Coma-ruga.


La Setmana de la Gent Gran del Vendrell està organitzada per l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell en col·laboració amb les quatre associacions de gent gran del municipi (l'Associació de Gent Gran del Vendrell, l'Associació de Gent Gran del Tancat, l'Associació de Jubilats i Pensionistes dels barris marítims i l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Vendrell).



©2019 Ajuntament del Vendrell