09-17 cultura urbana2 webEl proper 20 de setembre se celebrarà la segona part de la quarta edició de la jornada “El Vendrell. La Cultura Urbana” al pont del Jardí d’Emili Vidal Mañé, amb el Concurs de Grafits. Els participants plasmaran la seva obra al llarg de la paret del passatge que comunica l’estació de Renfe amb el barri del Pèlag.

El jurat del Concurs està format per tres membres: un veí del Vendrell, un expert del món dels grafits i un artista plàstic. Es valorarà l’originalitat, la tècnica i el disseny. Els premis a què podran optar els participants són un primer premi de 175 €, un segon premi de 75 € i un premi a la millor signatura de 25 €.

A més, a partir de les 5 de la tarda hi haurà l'exhibició de les escoles de ball del Vendrell La Factoria i L'Aulatres. Des de l’organització els donem les gràcies per col·laborar en aquesta jornada des dels inicis, la qual arriba aquest any a la quarta edició.

"El Vendrell. La Cultura Urbana" és un projecte que es promou des de l’Àrea de Joventut i les regidories de Cultura i Festes, juntament amb l'àrea del Pla de Barris de l'Ajuntament del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell