joves del procés webEl passat 6 de setembre es va celebrar la primera part de la quarta edició de la jornada “El Vendrell. La Cultura Urbana” a la plaça Nova del Vendrell. Aquesta jornada és el resultat d’un procés participatiu amb els joves: ells van organitzar el Concurs de Break i de Batalles Mc’s. Els joves que van liderar aquest procés són el Carles Paradell, Keor, i l’Alejandro Adaid, Jandro, que van treballar conjuntament amb els tècnics de l’Ajuntament. Des de l’organització donem les gràcies a l’assistència del públic i als joves participants de la jornada.

Un total de 16 parelles van competir en el Concurs de Break i la parella Fresh Shit va resultar guanyadora: es va endur un premi de 200 €. Pel que fa al Concurs de Batalles Mc’s, un total de 14 joves van rapejar per guanyar. El primer classificat va ser el Haskie, que es va endur un premi de 100 €, i el segon premi de 40 € va ser per Lin.

“El Vendrell. La Cultura Urbana” tancarà la quarta edició el proper 20 de setembre amb el Concurs de Grafits, que tindrà lloc al pont del jardí d’Emili Vidal Mañé. A més, es comptarà amb l’exhibició de les escoles Aula3 i La Factoria.

"El Vendrell. La Cultura Urbana" és un projecte que es promou des de les regidories de Cultura, Joventut i Festes juntament amb l'àrea del Pla de Barris de l'Ajuntament del Vendrell.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell