08-28 top manta webEl dimecres 27 d’agost a la tarda, dins del dispositiu diari de la Policia Municipal contra el top manta, en un control de trànsit al passeig Marítim de la Masia Blanca per tal d’interceptar vehicles que porten gènere destinat a la venda il·legal, un vehicle va fer cas omís a l’ordre d’un agent d’aturar-se. Un cop es va poder interceptar i aturar a l’avinguda de la Generalitat de Coma-ruga, es va observar que a l’interior hi havia productes destinats al top manta.

 

Els dos ocupants del vehicle són d’origen senegalès i no tenen antecedents. Els agents van comissar 16 equipaments esportius d’equips de futbol, 8 samarretes, 38 bosses de mà, 39 CD de música actual i 77 DVD de pel·lícules d’estrena. Aquest material ha quedat dipositat a les dependències de la Policia Municipal.

La tasca preventiva dels cossos policials continua donant bons fruits en el control de la presència del top manta als passejos marítims del Vendrell. D’altra banda, l’Ajuntament del Vendrell insisteix en la conscienciació ciutadana de no comprar al top manta i de fer-ho en el comerç que compleixi totes les garanties necessàries.



©2019 Ajuntament del Vendrell