Al voltant de les 4 de la passada matinada, la Policia Municipal del Vendrell va detenir dues persones de nacionalitat albanesa per un presumpte delicte de robatori amb força i en grau de temptativa al Bar Montserrat de la carretera del Doctor Robert.

Una patrulla que passava per la carretera del Doctor Robert va observar dos homes de genolls a terra que, davant de la presència policial, van marxar de la zona. Els agents els van poder aturar i els van identificar, amb la qual es va comprovar que tenien diferents antecedents per robatoris amb força en bars i restaurants. A més, dins del vehicle que portaven es van trobar eines i estris susceptibles de ser utilitzats en robatoris, per la qual cosa van ser detinguts.

Seguidament, la patrulla va observar que el Bar Montserrat presentava danys produïts amb una palanca que van utilitzar els detinguts per forçar l'entrada. Al costat de l'establiment es va trobar amagada una bossa negra amb més estris com els que hi havia al cotxe, que era de lloguer i que ara ha quedat a disposició judicial.



©2019 Ajuntament del Vendrell