07-28 tomb ple vendrell2 250El passat dissabte 19 de juliol, els guanyadors del premi comú de la quarta campanya de dinamització comercial organitzada pel Pla de Barris, conjuntament amb 23 municipis més de Catalunya, sota el títol “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir” van gaudir d’un tomb pel Vendrell. Concretament, hi van participar Besalú, Calafell, Centelles, el Vendrell, Figueres, l’Arboç, la Bisbal d’Empordà, la Pobla de Segur, la Selva del Camp, Llagostera, Lleida, Mollerussa, Roda de Ter, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Torelló, Tortosa, Ulldecona, Vic i Vilanova del Camí. Cal recordar que els guanyadors d’aquest premi gaudiran d’interessants experiències en tots els municipis catalans adherits a la campanya, ja que el premi inclou visites guiades, estades, àpats, lots de productes típics, entrades per a espectacles i vals de descomptes, entre altres.  

Per mostrar el municipi i la seva riquesa artística i natural, l’Oficina del Pla de Barris del Vendrell va organitzar una jornada completa que va començar a la platja, per conèixer la Reserva Marina de la Masia Blanca i el Museu Vil·la Casals de Sant Salvador. Tot seguit, es van desplaçar al nucli històric del Vendrell per fer una visita guiada pels carrers del centre, el Mercat Municipal, l’església i el Museu Deu. La tarda la van finalitzar amb temps lliure per poder fer algunes compres al comerç de la vila.

Els participants van quedar gratament sorpresos de la gran riquesa cultural i turística que ofereix la nostra vila, i van valorar molt positivament l’experiència de fer un tomb pel Vendrell i per les seves platges i de conèixer els seus grans personatges. Molts d’ells no descarten tornar-hi per conèixer més bé el municipi i realitzar altres activitats no incloses en aquest recorregut.

Des de l’organització, s’agraeix la col·laboració del Club Nàutic de Coma-ruga, del Celler Avgvstvs, del Restaurant Vil·la Casals, de Vins i Caves Jané Ventura, del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT), del Museu Deu i dels patronats municipals de Turisme i Cultura del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell