07-25 signatura conveni comerç02 webL'alcalde, Martí Carnicer; el president del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), Magí Mateu, i el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Recasens, han signat un conveni de col·laboració per a la consolidació del centre comercial a cel obert.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) aportarà al CIT una subvenció de 25.000 euros per desenvolupar campanyes de dinamització comercial i accions de comunicació per promoure el comerç.

Aquest conveni té per objecte consolidar i crear sinergies comercials urbanes que siguin capaces de donar respostes professionals a les necessitats actuals dels consumidors, i convertir l'equipament comercial col·lectiu urbà en l'element motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn.

El president del CIT s'ha mostrat satisfet per aquest conveni "perquè ens permet seguir treballant en la dinamització comercial del Vendrell". El director general de Comerç ha reconegut el coratge del CIT "per mantenir la seva tasca de suport al comerç i projectar-lo als seus conciutadans i a la demanda externa presentant-lo com un centre comercial atractiu". Finalment, l'alcalde ha agraït l'esforç del CIT i de la Generalitat "per dinamitzar un sector que és molt important per a l'activitat econòmica del municipi juntament amb el turisme". Martí Carnicer també ha posat de relleu que "el sector públic ha d'ajudar el privat per tirar endavant i poder-nos posicionar adequadament de cara al futur".



©2019 Ajuntament del Vendrell