07-23 rp menjadors casals01 webPer segon any consecutiu, l'Ajuntament i la societat civil del Vendrell han unit esforços per continuar el projecte dels ajuts de menjador dels Casals d'Estiu, que es va iniciar l'any passat, per garantir una bona alimentació a tots els nens i nenes del municipi, i en especial a tots aquells que per motius econòmics i familiars es troben en una situació de més vulnerabilitat. El regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, ha explicat que "es tracta d'infants que durant l'estiu es queden sense la beca de menjador escolar i se'ls ofereix la possibilitat d'anar als Casals d'Estiu per tenir garantit almenys un àpat diari". Durant el curs escolar hi ha unes 250 famílies que s'acullen als ajuts del menjadors escolars i durant els mesos de juliol i agost un total de 146 infants es beneficiaran dels ajuts per poder-se quedar a dinar als Casals d'Estiu, al menjador de l'escola Teresina Martorell.

Aquest any, els menús estan subministrats per l'Hotel Meriden RA i per la Policlínica Comarcal del Vendrell, i la Creu Roja fa el transport dels cinquanta menús diaris, de mitjana, amb neveres isotèrmiques fins a l'escola Teresina Martorell. Per al repartiment es compta amb la col·laboració de voluntaris a títol individual i d'altres que formen part de les següents entitats: Misión Carismática, Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i Càritas Parroquial. En total, aquest estiu es repartiran 2.000 àpats.

Per part de la Creu Roja, Assumpció Solé, presidenta de l'Assemblea Comarcal, va mostrar la satisfacció de "poder ajudar en aquest projecte i poder garantir un àpat a aquests infants que ho necessiten". L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va destacar la continuïtat d'aquest projecte que es va iniciar l'any passat, en el qual col·labora molta gent. En aquest sentit, va destacar el fet que una de les entitats que hi col·laboren és la PAH, "un detall que s'ha de tenir amb compte perquè es tracta d'un col·lectiu que té un problema determinat i que és capaç d'ajudar persones que tenen una altra problemàtica".

 



©2019 Ajuntament del Vendrell