06-17 enquesta online imatge 250Les platges del Vendrell tenen la certificació ISO 14001:2004 i la ISO 9001:2008. Aquestes certificacions, reconegudes internacionalment, són verificades amb auditories periòdiques de renovació sobre la gestió dels serveis i de les activitats desenvolupades a la zona de bany i a la sorra de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

Aquesta certificació integrada és una eina que ajudarà les platges del Vendrell a ser més competitives, ja que donen confiança als usuaris i les diferencien d'altres zones, pel fet de tenir més nivell de qualitat en les instal·lacions i serveis, un entorn natural cuidat i seguretat.

Per aquesta raó, un any més, l'Ajuntament del Vendrell ha iniciat aquesta setmana el període d'enquestes als usuaris de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, el qual s'allargarà fins al 15 de setembre.

La novetat d'enguany és que l'enquesta també es pot contestar on line des de la pàgina web www.elvendrellturistic.com i està disponible en diversos idiomes. S'espera a participació de tothom per millorar conjuntament la satisfacció de banyar-se a les platges del Vendrell.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell