06-09 premis cal mumbru02 250Gràcies a la cessió del local tancat, des de la setmana passada es poden veure exposats al local de Cal Mumbru de la plaça Nova els premis de la campanya de dinamització comercial "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir", una campanya que es desenvolupa de forma conjunta amb 23 municipis que tenen Pla de Barris al nucli antic.

Fins al 22 de juny, les persones que comprin als comerços adherits poden optar a un premi aportat per tots els municipis participants, valorat en més de 1.600 euros, i també a altres lots de productes i serveis aportats pels comerciants del Vendrell que hi participen. Una de les novetats de la campanya d'enguany és que en aquesta edició s'incorpora un regal per a un dels comerciants de cadascun dels municipis col·laboradors.

La campanya de dinamització comercial "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir" té com a objectiu potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.

Les novetats de la campanya es poden seguir a través del perfil comú a Facebook www.facebook.com/BarrisAntics,
del perfil propi del Vendrell www.facebook.com/compraralvendrelltepremi, en el qual també hi ha un mapa dinàmic amb tots els comerços adherits a la campanya, ubicació i l'obsequi que han aportat al sorteig, i del web municipal www.elvendrell.cat. En aquesta adreça també hi ha una llista dels comerços adherits.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell