Cartell1wEn un acte celebrat ahir a la Sala Polivalent de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, es va donar a conèixer el guanyador del Concurs de Cartells per a la Festa Major del Vendrell 2014.

Després que el jurat d'enguany, format pels Administradors de Santa Anna, l'historiador vendrellenc Salvador Arroyo i els portants d'honor de Santa Anna 2013 seleccionessin tres de les obres presentades, es va recomptar el vot popular recollit a través de les xarxes socials i les butlletes repartides per diferents establiments de la vila. Finalment, el cartell titulat "Coets de Festa Major", del vendrellenc Joan Marc Ferret, va ser el més votat. El mateix autor va explicar que la il·lustració vol donar una rellevància especial al foc i reivindicar-lo com un dels elements més destacats i singulars de la Festa Major del Vendrell. El premi està dotat amb 300 euros (dels quals cal deduir les retencions establertes per la Llei i el Reglament de la renda de les persones físiques, article 52).


D'altra banda, en el mateix acte, els Administradors de Santa Anna 2014 van fer el nomenament oficial del pregoner de la Festa Major d'enguany. Aquest serà Marc Rodero, de qui van destacar la seva popularitat, atesa la seva feina com a responsable de l'espai El Temps, de Televisió El Vendrell, i la seva estreta vinculació amb diverses entitats de la vila, com els Gegants, el Cabrot o els Armats. Els Administradors de Santa Anna també en van ressaltar la seva experiència prèvia com a membre de la Comissió de Festes dels últims anys. Rodero va explicar que el repte de ser pregoner "és tot un honor i, alhora, una gran responsabilitat".



©2019 Ajuntament del Vendrell