05-20 rp campanya  comercialawEl proper 2 de juny es posarà en marxa la quarta edició de la campanya de dinamització comercial de la Subxarxa de Comerç de Barris Antics amb Pla de Barris, amb l'eslògan ja conegut de "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir". Ahir al migdia, la regidora de Comerç, Àngels Turdiu; la regidora del Pla de Barris, Laia Gomis, i el president del CIT, Magí Mateu, van donar a conèixer els detalls d'aquesta iniciativa.

En aquesta edició hi prendran part un total de 23 municipis de Catalunya, respecte dels 17 municipis de l'any passat. De les noves altes, en destaca la presència de dos municipis de la comarca, Calafell i l'Arboç.

Aquests dies, l'Oficina del Pla de Barris i el CIT, que al Vendrell organitzen conjuntament la campanya, estan visitant tots els comerços i establiments de serveis de l'àmbit per animar-los a participar-hi i, alhora, ja s'estan recollint aportacions per als lots que se sortejaran. Així, del 2 al 22 de juny totes les persones que comprin als comerços adherits a la campanya podran optar a un superpremi aportat per tots els municipis participants, valorat en més de 1.600 euros; i al Vendrell, a altres lots de productes i/o serveis aportats pels comerciants participants. El sorteig es farà el divendres 27 de juny.

La regidora de Comerç, Àngels Turdiu, ha destacat una de les novetats d'enguany, que representarà també un atractiu més per als establiments participants. En aquesta edició,un comerç de cada municipi participant també tindrà premi. De la seva banda, la regidora del Pla de Barris, Laia Gomis, ha recordat que aquesta campanya s'emmarca dins el projecte del Pla de Barris i que per això se centra en el nucli antic del Vendrell. També ha ressaltat el fet que, un cop més, el Vendrell es torni a fer càrrec del lideratge de la Subxarxa de Comerç al nucli antic. Precisament per això, el Vendrell tindrà un paper rellevant el proper 28 de maig, durant la presentació conjunta de la campanya a la seu de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a Barcelona. En l'acte, presidit pel secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, també hi intervindrà l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, com a representant dels 23 municipis participants en la quarta edició d'aquesta campanya, i la tècnica del Pla de Barris del Vendrell, en representació de la Subxarxa de Comerç, que intervindrà per explicar les característiques de la campanya.

Una altra de les novetats de l'edició d'enguany és que la campanya compta amb un perfil comú a Facebook (www.facebook.com/BarrisAntics), a través del qual es difon tota la informació que es genera des de cada municipi al voltant de la campanya. Al Vendrell, concretament, també hi ha un espai propi al web www.elvendrell.cat i al perfil de Facebook www.facebook.com/compraralvendrelltepremi.

Per a aquesta quarta edició s'ha continuat buscant complicitats que ajudin a difondre-la i, alhora, a donar a conèixer la tasca que s'està fent en els barris antics dels municipis. En aquest sentit, enguany, a més de comptar amb l'Oficina de Gestió del Programa de Barris, s'ha aconseguit el suport de la Subdirecció General d'Informació i Educació Ambiental, el Consorci d'Artesania i Moda de Catalunya, PIMEC, la Confederació de Comerç de Catalunya, l'Agència Catalana de Residus i l'Agència Catalana de Turisme.



©2019 Ajuntament del Vendrell