04-23 lliurament premis concurs02 webAvui, a 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Pep Jai, tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis del XLII Concurs Literari Sant Jordi.

El XLII Concurs Literari Sant Jordi, organitzat per l'Ajuntament del Vendrell i adreçat a la població escolar del municipi, ha comptat enguany amb la participació de 931 alumnes de 3r de primària fins a 2n de batxillerat, que han escrit les seves històries al voltant de la guerra i la pau. L'any passat hi van participar 1.082 escolars i fa dos anys 804; per tant, tot i el lleuger descens respecte de l'any passat, es manté l'alta participació assolida en les darreres edicions.

Aquest any es donaran tres premis per curs des 3r de primària a 2n de batxillerat. Així mateix, com cada any, tots els participants rebran, com a obsequi, un llibre que recull els treballs premiats l'any anterior, il·lustrats pels alumnes de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa, que es repartirà a les escoles perquè cada una el faci arribar als seus participants.

L'organització fa una crida per omplir de nens i nenes la plaça Pep Jai per ovacionar els guanyadors del Concurs 2014.



©2019 Ajuntament del Vendrell