04-04 espaidona2 webAmb la finalitat principal d'expandir la seva activitat i generar sinergies amb altres entitats del sector empresarial, Dones d'Empresa (ADEG) i la Xarxa Emprenedora del Vendrell van celebrar el passat 4 d'abril una primera trobada a Vil·la Casals (platja de Sant Salvador, del Vendrell), que va comptar amb una nombrosa participació i va omplir l'aforament de la sala polivalent on van tenir lloc les diferents activitats.

Després d'una primera intervenció institucional a càrrec d'Àngels Turdiu, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Platges; Cristina Mestre, presidenta de Dones d'Empresa (ADEG), i Lídia Rodríguez, en representació de la Xarxa Emprenedora del Vendrell, es va donar pas a la ponència "El paper transformador de les líders en la vida pública ", a càrrec de Pilar Garcia, directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya i professional del coaching i del lideratge d'equips. En la seva intervenció, va posar de manifest el nou rol que la dona exerceix en el sector empresarial i com la singularitat femenina aporta valors afegits en la gestió laboral, encara no prou reconeguts.

Sílvia Edo (Edo Òptics), Roser Oter (ceramista) i Estefanía García (Sunet Plagues) van exposar a continuació les respectives experiències desenvolupades en sectors laborals ben diferents els uns dels altres, deixant patent que no hi ha mercats específics per a la dona, sinó que la mentalitat emprenedora arriba a qualsevol sector o activitat empresarial.

La cloenda de la jornada va anar a càrrec de Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, qui, després de destacar la notable assistència de públic, va aprofitar per assenyalar l'enfocament diferent de les trobades conduïdes per dones davant les habitualment protagonitzades pel col·lectiu masculí.

Finalment, els assistents van poder degustar diferents productes del Penedès, cortesia de les empreses acasa i TuAlly, mentre s'intercanviaven opinions i punts de vista en una activitat lúdica de networking.



©2019 Ajuntament del Vendrell