04-07 Gerard QuintanawAquest dissabte 12 d'abril, a les 22 h, continua la temporada musical del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) amb l'actuació de Gerard Quintana, que presentarà el seu nou treball, Tothom ho sap. En aquesta ocasió, Gerard Quintana (veu) anirà acompanyat de Xarim Aresté (guitarra), Francesc Bertran (guitarra), Sergi Caros (baix), Frederic Wort (teclats) i Ermengol Mayol (bateria).


Aquest nou treball, Tothom ho sap, arriba després de cinc anys de silenci discogràfic, i després de l'exitosa gira de Sopa de Cabra. En aquesta nova aventura, Quintana torna a utilitzar el llenguatge del rock per expressar els sentiments del difícil moment que ens està tocant viure.

Aquest projecte compta amb la complicitat del Pomelo Xarim Aresté, un dels darrers talents que ha generat l'escena musical catalana, que també capitaneja la banda de directe. Un concert en què interpreten les peces d'aquest nou treball i els himnes de Sopa de Cabra que l'han acompanyat durant tot aquest temps.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 17 euros, i de 13 euros amb els descomptes habituals, a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.



©2019 Ajuntament del Vendrell