03-31 Cinc contes diferentswAquest diumenge 6 d'abril, a les 12 h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), es podrà veure l'obra de teatre familiar Cinc contes diferents.
Cinc contes diferents són cinc històries independents i creuades.

Històries que parlen de discapacitats, de ser diferent, de sentir-se diferent. Contes que parlen de determinació, de superació, d'amistat. Històries que fan riure i que reflecteixen que tots som diferents i, per tant, únics.
Una làmpada cega que no fa llum, un ventilador que mou les hèlices més lentament, un coixinet molt afectuós sobreprotegit pels seus pares i un arquet que diuen que no pot fer música perquè és sord. Tots som diferents, tots som únics, i és genial!

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir de forma anticipada adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle. El preu per poder accedir al recinte és de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i entrada gratuïta per als menors de 3 anys.



©2019 Ajuntament del Vendrell