03-30 pemi rovirosawL'orgue del Vendrell serà un dels protagonistes del concert programat per al divendres 4 d'abril, a les 21 h, a l'església parroquial del Vendrell, i que oferirà el Pemi Rovirosa Quartet Blues Band. Un concert que forma part de la programació dels Amics de l'Orgue i que, alhora, està inclòs en el Cicle de Jazz a l'Auditori.

 

El quartet de blues està integrat per Jimmy Piñol, bateria; David Ibarz, baix elèctric; Adrià Farré, l'orgue i teclats, i Pemi Rovirosa, guitarra i veu. Algunes de les peces que interpretaran són part del repertori del grup de rock Lax'n'Busto, com ara Sola, Quan és fosc o Qui ets tu.

Pemi Rovirosa farà 28 anys que va començar amb el grup de rock Lax'n'Busto, del qual és membre fundador, guitarrista i compositor, i amb els qual ha fet de la música la seva vida i professió. Amb el grup, ha publicat 16 discs i han fet, possiblement, al voltant de 1.300 actuacions en directe. A banda d'això, al llarg d'aquests anys, Pemi Rovirosa ha participat en nombrosos i diferents projectes, ja sigui produint, component, tocant o dirigint.

El blues sempre ha estat un dels estils musicals preferits de Pemi Rovirosa, amant incondicional d'artistes com Eric Clapton, Jeff Halley, BB King, Roben Ford, Gary More i altres. Va créixer tocant la guitarra i aprenent d'ells tot el que va poder, barrejant-ho amb els estudis que va cursar a l'Aula de Música Moderna i Jazz, i al Taller de Músics de Barcelona.

Amb l'orgue de l'església presenta un concert de blues acompanyat per tres dels músics amb els quals ha compartit més d'un projecte musical i amb els quals confessa sentir-se més que còmode per gaudir tocant. Aquest concert és molt emocionant per a ell, ja que va participar activament en tot el procés per poder restaurar l'orgue, i ara li arriba aquesta oportunitat, en què podrà gaudir especialment d'aquest instrument.



©2019 Ajuntament del Vendrell