24-03-Nelson projectwNelson Project, un grup sòlid, impactant, format pels saxofonistes Albert Cirera, Pablo Arias i Noé Escolà; el trompetista Roc Albero; el guitarra Enric Peinado; Txema Riera al piano; Manuel Kropovickas al contrabaix, i Xavi Hinojosa a la bateria, seran a l'Auditori Pau Casals del Vendrell el dissabte 29 de març, a les 22 h, en el Cicle de Jazz a l'Auditori.

 

Presentaran el seu treball Mode Joe Vol. 2, que suposa la consolidació dels Nelson Project dintre del panorama jazzístic de casa nostra. El seu primer disc, Full Nelson Vol. 1, la música d'Oliver Nelson, va suposar la carta de presentació d'aquest jove octet, disc rebut amb entusiasme i excel·lents crítiques per part dels aficionats. Ara volen continuar la línia que els ha donat resultat musical, que no és una altra que fer arribar al públic la música de figures llegendàries de la història del jazz. Per a aquesta ocasió, el músic escollit no és un altre que Joe Henderson. El repertori reuneix algunes de les millors obres del saxofonista, però vistes des de la perspectiva d'una formació gran.
Vuit intèrprets que viuen el jazz des de tots els seus matisos amb espectacle, energia i sofisticació posats al servei de la música, en un marc acústic de primera: l'Auditori Pau Casals del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell