02-13 parlem art webEl dimecres 19 de març, a les 16 h, a la seu de la Fundació Apel·les Fenosa, tindrà lloc una nova sessió del cicle "Parlem d'art", a càrrec de Vinyet Panyella, escriptora, poeta i especialista en Santiago Rusiñol, que parlarà del "Museu d'en Rusiñol".

A Sitges hi ha el Museu del Cau Ferrat, que va ser la casa-taller de l'artista i escriptor Santiago Rusiñol, una de les figures destacades del Modernisme a Catalunya i que des de 1933 és museu públic. Vinyet Panyella, autora de treballs sobre el Modernisme, el Noucentisme i l'art i la història cultural, parlarà sobre el concepte de museu que tenia Rusiñol.

El cicle "Parlem d'art", que està organitzat pel Patronat Municipal de Serveis Culturals en col·laboració amb la Fundació Apel·les Fenosa, el Museu Deu, l'Escola d'Art Apel·les Fenosa i la Sala Portal del Pardo, des del 2011 té com a objectiu ser una trobada informal amb persones que estimen l'art i que se senten atretes per tot el que l'envolta. Aquestes sessions permeten gaudir d'uns moments especials per parlar d'art amb els millors especialistes sobre el tema durant l'hora del cafè.

Per a més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84.



©2019 Ajuntament del Vendrell