02-28 jornada esports dones webTotes les dones podran gaudir de les instal·lacions i activitats de franc durant dos dies amb motiu del "Dia internacional de la dona".

El 8 de març es el Dia Internacional de la dona i per aquest motiu el Patronat Municipal d'Esports organitzarà dues jornades de portes obertes per a totes les dones, els propers 5 i 6 de març.

Ambdues jornades tindran lloc a les instal·lacions esportives municipals del carrer Dr. Robert (el 5 de març) i de l'Av. Camp d'Esports (el 6 de març), on totes les dones que ho desitgin podran gaudir de les diferents activitats esportives des de les 6.30 h del matí fins les 22 h, com també de totes les instal·lacions i serveis (piscines, jacuzzi, bany de vapor, sauna, zona de fitness...).

A banda de les activitats ja programades d'aquests dies, com a excepció, es realitzaran unes classes de defensa persona femenina de Krav Maga – Kapap Lotar (dimecres de 15.15 h a 16.15 h al c. Dr. Robert, i dijous de 10.20 h a 12.20 h a l'av. Camp d'Esports) i unes classes de Flamencteràpia (de 18.30 h a 19.20 h dimecres al c. Dr. Robert i dijous a l'av. Camp d'Esports).

A més a més, i com a promoció especial, a totes les dones que hagin gaudit aquestes dos dies de les diferents activitats i instal·lacions se'ls hi farà entrega d'un val de matrícula gratuïta perquè el presentin a la recepció de les instal·lacions abans del 8 de març per abonar-se al Patronat d'Esports.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb el Patronat Municipal d'Esports del Vendrell al telèfon 977 66 37 52 o personalment a les recepcions d'ambdues instal·lacions.

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell